یکصد و هشتاد و دومین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور برگزار شد و در ادامه مباحث جلسه گذشته، رئیس سازمان برنامه و بودجه گزارشی از روند آماده سازی و نهایی شدن لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ ارائه کرد.
انتخابات آمریکا و پایان ریاست جمهوری دونالد ترامپ آیا میتواند آغازی بر قبول اشتباهات گذشته و اصلاح ساختارهای اقتصاد ایران باشد؛ اینکه انتخاب جو بایدن و احتمالاً بازگشت آمریکا به برجام، چقدر در اقتصاد کشور ما تأثیرگذار خواهد بود، سوالی است که از حیدر مستخدمین حسینی، اقتصاددان و معاون پیشین وزیر اقتصاد پرسیدیم.
معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به سخنان رهبری درباره مذاکره با آمریکا، اظهار داشت ما میز مذاکره را ترک نکردهایم و در چهارچوب ۱+۵ و نه دوجانبه برای منافع خودمان مذاکره خواهیم کرد.
صندوق بینالمللی پول با بررسی چشمانداز ۱۴ شاخص کلان اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۱ پیشبینی کرد تولید ناخالص داخلی ایران در این سال با رشد ۴۱ میلیارد دلاری مواجه شود و نرخ تورم در این سال به ۳۰ درصد و رشد نقدینگی به ۳۰.۹ درصد برسد.
رییس جمهور بیان داشت: آمریکاییها از سال ۹۷ تا ۹۹ با تحریم غلط، غیرقانونی، بیجا و ضدانسانی و همچنین علمیات تروریستی، حداقل ۱۵۰ میلیارد دلار به کشور لطمه زدند.
بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای کشور در شهریور ۹۹ مربوط به استان کهگیلویه وبویراحمد با ٦.٣ درصد افزایش و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان اردبیل با ١.٧ درصد افزایش است.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه حجم مراودات تجاری دو کشور را ۱.۸ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: از این میزان حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون دلار صادرات و مابقی مربوط به واردات است.
سخنگوی کمیسیون ویژه جهش تولید در تشریح بررسی های جلسه امروز کمیسیون متبوع خود گفت: در این جلسه وزیر اهداف وزارتخانه خود را تشریح کرد که هدفمند کردن فرایند صدور مجوزها از جمله آن است.
مرکز آمار ایران اعلام کرد: شاخص کل قیمت تولیدکننده در چهار فصل منتهی به فصل بهار ۹۹ نسبت به دوره مشابه در سال قبل به ٢٣,٦ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل ١٣.١ واحد درصد کاهش نشان میدهد.